Algebehandling af tag og fliser i Odense og på resten af Fyn

Hos Algeservice Danmark ApS tilbyder vi algebehandling af høj kvalitet.

Trænger dine udeområder til en kærlig hånd? Så kan du komme langt ved at få udført en behandling målrettet alger.

​Vores kunder er både private og erhvervsdrivende på Fyn, men vi er ligeledes behjælpelige med vores services i resten af Danmark. Vi har bl.a. mange kunder til algebehandling af tag i Odense, Middelfart, Nyborg og Svendborg.

​Når vi udfører algebehandling af tag, anvender vi en kastelanse. Lansen sprøjter algemiddel blandet med vand ud overalt på taget. I løbet af de efterfølgende måneder vil midlet langsomt nedbryde alger og mos på overfladen.

Professionel algebehandling af tag til en god pris – effektiv algerens af taget med algefjerner

Har du fundet alger og mos på taget? Så er det nok ved at være på tide at få det fjernet. For bedst muligt at fjerne alger på taget anbefaler vi, at man får foretaget en årlig behandling.

Hvor hurtigt kan du så forvente at se en effekt? Det kan du forholdsvist hurtigt. Allerede efter nogle uger vil du opleve at alger og mos gulnes. Når deres rødder er helt nedbrudte, tager regnen over og skyller dem væk. Men før at taget er helt fri for mos og alger, kan der faktisk gå op til 9 måneder.

​Dette er også årsagen til at en løbende behandling årligt,er den bedste måde at holde taget rent på.

I vores virksomhed kan du få en servicebehandling af dit tag, 1 år efter du har fået foretaget den første behandling af taget.

​Denne serviceordning foregår ved, at vi årligt forhindrer ny vækst af alger og derved mos på dit tag.

Helt konkret udfører vi et kvalitetstjek årligt. Her foretager vi en vedligeholdelsesbehandling. Ved vores algebehandling benytter vi udelukkende algemidler, der er godkendte og danskproducerede.

Behandlingen er virksom i et år og er dermed effektiv indtil vores næste servicebesøg.​

Vil du ringes op?

Pust nyt liv i dine udendørs omgivelser med algebehandling af fliser og træterrasse til en god pris

Algebehandling af fliser og træterrasser kan have flere fordele. Først og fremmest kan det give et rent og pænt udseende, da alger og mos ellers kan få overfladen til at se beskidt og ujævn ud.

​Derudover kan algebehandlingen forebygge vækst på overfladen og forhindre nedbrydning af materialerne. Det kan også være mere sikkert at færdes på en træterrasse, når der ikke er alger til stede, da de kan gøre overfladen glat. Faktisk kan alger på træterrassen ofte være årsag til faldulykker.

​I vores virksomhed tilbyder vi altid behandlingerne til billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.​

Få en smuk ren terrasse eller indkørsel med grundig fliserens og rensning af fliser i Odense på Fyn

Pæne udendørs omgivelser er en stor glæde for de fleste. Med pæne og velholdte fliser er en dag på terrassen bare lidt skønnere. For mange er det også en vigtig investering inden de sætter huset til salg.

Faktisk kan levetiden på fliserne også forlænges da det snavs, alger m.m. der kan ophobe sig i fliserne, kan være med til at nedbryde dem. Ved at fjerne dette med fliserens, er du derfor bedre stillet i at bevare fliserne. Vi udfører fliserens i Odense og på hele Fyn samt på Sjælland og i Jylland.

​Vi kommer og renser fliserne effektivt med vores professionelle maskiner. Herefter benytter vi det supereffektive middel, Nano Protect 180 til imprægnering af overfladen. Dette er med til at give en god beskyttelse og forlænger flisens levetid yderligere

Er du interesseret i algebehandling af tag eller fliser i Odense eller et andet sted på Fyn?

Oplever du at alger og mos, får dit tag til at se gammelt og slidt ud? Eller ønsker du at forebygge dette? Så er du velkommen til at tage fat i os for et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du kan ringe til os på tlf. 30 20 98 17. Du er også altid velkommen til at sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular her.

Foruden Odense tilbyder vi også algebehandling af tag i Middelfart, Nyborg og Svendborg og på resten af Fyn.​