Fliserens i Assens og Glamsbjerg og omegn af høj kvalitet til en fast lav pris – fra 35 kr. pr. m2

Har solens stråler fået dig til at bemærke, hvor sørgelig din flisebelægning ser ud? Så er det nok på tide at få et professionelt firma til at rense den. Hos Algeservice Danmark ApS, står vi klar til at give din terrasse, indkørsel og lignende flisebelagte områder en kærlig behandling.
Vi hjælper uanset om det er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng. Vi skal blot på forhånd vide lidt om opgavens omfang og arealet. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at der efterfølgende udføres en algebehandling og imprægnering af fliserne.

Vi giver 15 års garanti mod flisepest, hvis du også booker os til et årligt servicebesøg.

Rensning af fliser udendørs af diverse typer havefliser – effektiv fjernelse af flisepest

Flisepest er lige så irriterende, som det lyder. Det giver din terrasse et trist og kedeligt udseende og samtidig kan det også være farligt, da det kan gøre fliserne glatte, når de bliver våde. Det kan løses med en grundig og professionel rensning af fliserne. Vi udfører rens af terrassefliser, fliser i indkørsel m.fl.

Vi har den rette viden og erfaring til, at vurdere hvad der skal til for at få dine fliser pæne. Fliserne er altid et godt sted at starte udenfor, hvis boligen f.eks. skal friskes op i forbindelse med salg af ejendommen.

Vi kommer, med alt det udstyr der skal til heriblandt vores professionelle overfladerenser. Det eneste vi skal bede om fra dig på forhånd, er at sørge for:

  • Adgang til vand og et ordentligt vandtryk
  • At arealet der skal renses, er ryddet
  • Mulighed for parkering i nærheden
  • At ukrudt i meget store mængder er fjernet
  • At tilhørende dræn og kloak ikke er stoppet til

Vil du ringes op?

Pålidelig leverandør af fliserens og imprægnering – vi benytter professionelle produkter til fliseimprægnering

At få imprægneret sine fliser kan være et effektivt tiltag i den fremtidige vedligeholdelse af dem.

Samtidig kan det også øge flisens levetid. Det beskytter den både mod vejrets slid, men kan også forhindre at snavs trænger for dybt ind og medfører pletter der ikke lige er til at fjerne.
Ligesom andre vedligeholdende behandlinger er det en fornuftig beslutning at få fliserne imprægneret løbende igennem årene. Det har nemlig den bedste effekt på dem.

Vi tilbyder også algebehandling af tag og fliser i Odense og på resten af Fyn

Når du bestiller en algebehandling igennem os, kan du være sikker på, at vi bruger et miljøvenligt algemiddel. Vi vælger kun midler der er lovlige, godkendte og hvis det er muligt, danskproducerede.

Når vi algebehandler tage, benytter vi os af en kastelanse. Man ser ikke resultatet af behandlingen straks, men over tid. De første tegn skulle vise sig efter et par uger, hvor alger og mos så småt begynder at gulne. Det tager tid før midlet har slået rødderne ihjel og de er helt gulnet. Når rødderne er døde, sørger regnen for at skylle resterne væk.
Så man skal væbne sig med lidt tålmodighed. Men omvendt er det også meget effektivt, når det først er igangsat. Især hvis man sørger for at få en opfølgende servicebehandling årligt.
I forbindelse med vores fliserens, tilbyder vi også algebehandling af fliser – som er meget virksom sammen med en efterfølgende imprægnering.

Fliserens til en pris fra kun 35 kr. pr. m2 – dybdegående fliserens i Assens og Glamsbjerg

Handler du med os, får du en af Danmarks billigste priser. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at du får et middelmådigt resultat.

Vi har forskellige pakker, der passer til dine behov, også hvis du ønsker en behandling af din træterrasse, din facade eller noget helt tredje.

Har du først investeret i at få renset og plejet områder udendørs, kan det også være rart at spare lidt på at få det vedligeholdt. Derfor har vi også forskellige muligheder for årligt at få foretaget opfølgende rens og behandlinger til billige priser. Så holder dine fliser sig pæne i mange år frem.

Virkningsfuld nanobehandling af fliser samt imprægnering af havefliser

En ting er at få renset fliser, så de ser flotte og velholdte ud, men en anden ting er rent faktisk at sørge for de holder sig flotte og velholdte. Det er her vores effektive nanobehandling, kommer ind i billedet.
Vi benytter os af Nano Protect 180. Det er et godkendt og meget effektivt middel. Det er medvirkende til at overfladens modstandsdygtighed styrkes – og det kan forhindre skader som følge af vand og fugt samt frost

Kontakt os for at få et godt tilbud på billig fliserens
i Assens, Glamsbjerg og omegn

Skal havens terrasse friskes op? Så skal du tage fat i os. Vi kører til kunder på hele Fyn og giver gerne et uforpligtende tilbud til dig.
Du skal blot tage fat i os på tlf. 30 20 98 17 eller skrive til os igennem vores kontaktformular.

Når vi ved mere om opgavens omfang, kan vi give dig et tilbud på arbejdet.

Vi ser frem til at høre fra dig.