Fliserens i Middelfart, Nørre Aaby og omegn – gode priser og høj kvalitet

Søger du et professionelt og dygtigt firma til fliserens i Middelfart og omegn? Så kan du trygt tage fat i os hos Algeservice Danmark ApS.

Vi er en fynsk virksomhed, der udfører grundige og effektive rensninger og behandlinger i dine udendørs omgivelser. Så hvis du har brug for at få frisket terrassen eller indkørslen op, kan vi hjælpe dig. Vi kan desuden også hjælpe med rens af træterrasser samt facaderens.

Når vi har udført fliserensen giver vi 15 års garanti mod flisepest, hvis du booker os til et årligt servicebesøg.

Grundig rensning af fliser udendørs – vi tilbyder rensning af mange former for havefliser

Vi tilbyder effektiv rensning af terrassefliser, fliser i indkørsel m.m. i hele området omkring Middelfart.
Vores fliserens giver både flotte fliser, men er også med til at forlænge deres levetid. Når vi renser, er vores fokus altid på at påvirke miljøet mindst muligt. Det afspejler sig både i de midler og redskaber, vi benytter i vores arbejde.

Når du bestiller os til en opgave, spørger vi lidt ind til typen af fliser, deres tilstand og alder. På den måde er vi sikre på, at vi ikke ødelægger den eller skader den med vores behandling.

Fremragende fliseimprægnering – mindsk risikoen for flisepest med vores fliserens og imprægnering

Imprægnering af fliser er en særdeles virksom måde at bevare en flise på. Det beskyttende lag er med til at holde skadeligt snavs væk fra flisens indre og ydre.
Det er også medvirkende til at hindre algevækst på flisen. Især i et land som Danmark kan det være en rigtig god idé at få imprægneret fliserne – også når de er helt nylagte. Så har man taget sine forholdsregler, inden skaden sker.

Vil du ringes op?

Fliserens til en god pris pr. m2? Vi arbejder bl.a. i Middelfart, Nørre Aaby og omegn

I vores prisliste finder du altid gode priser. Men faktisk har vi også nogle meget fordelagtige pakker, som mange af vores kunder vælger. Her er der bl.a. penge at spare, hvis du tegner en årlig serviceaftale.

Vi tilbyder desuden også algebehandling af tag og fliser.
Især ved algebehandling af taget, er det vigtig at have en opfølgende servicebehandling.

Denne behandling er mest virksom over tid. Derfor kræver den en årlig løbende vedligeholdelse, hvis man ønsker at holde alger og mos helt nede.

Stærk nanobehandling af fliser samt imprægnering af havefliser

Hos Algeservice Danmark ApS imprægnerer vi fliser ved hjælp af nanoteknologi. Den er meget effektfuld og vi har valgt det godkendte og danskproducerede middel Nano Protect 180.
Vi har gode resultater med at udføre rens, en efterfølgende algebehandling og til sidst slutte af med en nanobehandling. Derfor har vi også sammensat nogle gode pakker, til de af vores kunder der kunne være interesseret i denne kombination.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på fliserens
i Middelfart og omegn

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med fliserens i Middelfart? Eller ønsker du at vi sender et gratis og uforpligtende tilbud til dig? Så er du mere end velkommen til at fortælle os nærmere om opgavens omfang. Vi kan træffes på tlf. 30 20 98 17.

Ønsker du at skrive til os, så må du meget gerne gøre det igennem kontaktformularen her eller sende os en mail.