Fliserens i Odense og Fyn – rensning af fliser udendørs til nogle af Danmarks billigste priser

Søger du en professionel virksomhed til at gøre dine fliser flotte, som var de helt nye? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Algeservice Danmark ApS, hjælper vi kunder med at opnå smukke resultater på terrasser, gangstier, indkørsler og lignende flisebelagte områder.

Vi giver desuden også 15 års garanti mod flisepest, hvis du også booker os til et årligt servicebesøg.

Før vi går i gang, er der blot nogle få ting, du selv skal gøre:

  • Sørge for vi har adgang til en vandhane og informér os gerne inden hvis vandtrykket er svagt
  • Rydde arealet der skal renses for genstande
  • Sørge for vi kan parkere så tæt som muligt på arealet
  • Fjerne ukrudt hvis der er meget store mængder
  • Sikre at kloak og evt. dræn ikke er tilstoppet (hvis du har dette)

Alle disse trin er med til at sikre, at vi kan udføre arbejdet effektivt og levere et resultat af høj kvalitet.
Vi er desuden også leveringsdygtige i facaderens og algebehandling af tag, fliser og facade.

Har du problemer med flisepest? Vi tilbyder rensning af fliser, havefliser, terrasser mm.

Du kender det garanteret. At skulle tage terrassen i brug efter en lang vinter, for så at opdage grimme pletter forårsaget af alger og svampevækst. Heldigvis kan der gøres noget ved det. Vi har stor erfaring i at fjerne flisepest og give fliserne den rette behandling, så det holdes nede fremover.

Vi kan rense de fleste fliser, men er også klar over at nogle typer, især natursten, skal have en ekstra skånsom tilgang.

Nogle giver sig i kast med projektet på egen hånd. Det er dog ikke altid en særlig god idé. Det vil tage lang tid, da man ikke har de redskaber, som vi har til rådighed. Samtidig kan du gøre skade på fliserne, hvis du ikke bruger en ordentlig overfladerenser af høj kvalitet.
Derfor kan det altid anbefales, at du tager fat i en professionel partner som os, og får udført opgaven med et godt resultat – og til en god pris.
Vi tilbyder bl.a. rensning af terrassefliser og fliser i indkørsel i Odense og på resten af Fyn.

Fliseimprægnering – her får du grundig fliserens og imprægnering – det beskytter dine fliser fremover

Når vi har renset fliserne, er det altid en god idé at få dem imprægneret efterfølgende. Denne er nemlig med til at beskytte og forsegle. Det forhindrer udefrakommende materialer i at trænge ned i flisen og skade den.
Ligesom fliseimprægneringen beskytter, er det også en faktor i at holde flisen pæn i længere tid. Den vil også være lettere at rengøre, når der er behov for det.

Flisepest Odense

Vil du ringes op?

Fliserens i Odense og på resten af Fyn – her får du altid billig pris pr. m2

Hvad enten du står med et større eller mindre areal, er vi klar til at hjælpe. Vores services skal defineres ved gennemskuelige priser. Derfor vil du også altid kunne finde dem her på vores hjemmeside.
Og fik vi nævnt at vores priser måske er nogle af de billigste i Danmark?

Nanobehandling af fliser og imprægnering af havefliser

Imprægnering er som sagt en helt oplagt ting at få udført efter en rens. Men faktisk er det også en rigtig god idé at kontakte os, hvis du f.eks. lige har fået anlagt ny terrasse eller indkørsel. Det er nemlig her, du kan forlænge dine flisers levetid og flotte udseende i mange år, ved at pleje dem grundigt fra starten.
Med imprægneringen bliver flisernes overflade mere modstandsdygtige og forebygger skader forårsaget af vand, fugt og frost samt væksten af alger. Vi benytter os altid af professionelle og godkendte midler som f.eks. Nano protect 180.

Kontakt os for at høre mere om vores fliserens i Odense eller et andet sted på Fyn

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på fliserens på Fyn? Så hører vi gerne fra dig på tlf. 30 20 98 17.
Du har også altid mulighed for at skrive til os igennem kontaktformularen på siden her, ligesom du selvfølgelig også kan sende os en mail.
Vi hjælper kunder med rens af fliser overalt på Fyn. Faktisk udfører vi også opgaver mange steder på Sjælland og i Jylland.