Højkvalitets fliserens tilbydes i Svendborg og resten af Sydfyn samt Langeland

Er fliserne blevet grimme og skal de se ud som nye igen? Så skal du tage fat i os hos Algeservice Danmark ApS. Med det rette udstyr og erfarent mandskab leverer vi rens af fliser og træterrasser.
Vi går grundigt til værks, så du er sikret effektivitet og gode resultater.

Skal terrassen se ud som ny? Vi udfører grundig rensning af fliser i indkørsel, havefliser mm.

Det pynter altid at få en rensning af terrassefliser eller fliser i indkørsel. Men udover at se flot ud, kan det kan også være med til at forlænge flisens levetid.
Vedligeholdelse er vigtigt. Derfor kan du også hos os få en fordelagtig serviceaftale, hvor der både er penge at spare og du er sikret flotte fliser fremover.
Hvis du har givet dine trængte fliser hele behandlingen, der inkluderer rens, algebehandling og afsluttende imprægnering, er du faktisk rigtig godt stillet.

Denne behandling dækker nemlig, at du får 15 års garanti mod flisepest, hvis du også booker os til det årlige servicebesøg.

Beskyttende nanobehandling og imprægnering af fliserne – fliseimprægnering der holder

Vi anbefaler altid, at en fliserens efterfølges af en fliseimprægnering med vores effektive nanobehandling. Men faktisk anbefaler vi den også til kunder, der lige har fået anlagt en ny fliseterrasse, indkørsel eller lignede. Typisk udfører vi imprægnering af havefliser med midlet Nano Protect 180. Det gør vi, da vi kan stå inde for dette middel.
Drejer det sig om meget gamle fliser, anbefaler vi også en algebehandling, inden vi imprægnerer fliserne

Vil du ringes op?

Skal vi hjælpe dig med fliserens i Svendborg, Sydfyn og Langeland til en konkurrencedygtig pris pr m2?

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson, står vi klar til at lave et godt tilbud der matcher dine behov.
Vi benytter altid det, vi mener er det bedste udstyr du finder på markedet. Rensen foregår med vores overfladerenser, som ligeledes er professionelt udstyr af højeste kvalitet.

Samtidig har vi et stort fokus på, at vi skader miljøet mindst muligt. Derfor udvælger vi også midler, der er danskproducerede og godkendte på en lang række parametre- især ift. at skåne miljøet.
Vi kan desuden også hjælpe med algebehandling af fliser og tag.

Forebyggende og virksom algebehandling af tag og fliser i Odense og på resten af Fyn

Man forveksler ofte algebehandling med en rens. Det er den ikke. Algebehandlingen er med til at fjerne alger og mos effektivt samt at forebygge væksten fremover.
Typisk vil du efter blot nogle uger kunne se, at væksten af alger og mos begynder at gulne.
Når rodnettet er helt brudt ned, klarer regnen resten og skyller dem væk. Det kan være en længere proces, men det er den korrekte og mest effektive måde.

For at holde det nede fremadrettet anbefaler vi, at du altid tegner en aftale om en årlig servicebehandling af dit tag.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i
Svendborg, Sydfyn og Langeland

Befinder du dig i Svendborg og omegn? Ønsker du en snak om, hvordan vi med vores fliserens kan gøre dine fliser flotte igen? Så hører vi meget gerne fra dig.
Du kan altid ringe til os på tlf. 30 20 98 17. Du har også altid mulighed for at sende os en besked igennem vores kontaktformular eller skrive en mail til os.