Imprægnering af fliser – få dine fliser til at se pæne ud i mange år

Lad Algeservice Danmark ApS imprægnere dine fliser og træterrasse

Har du fået lagt nye fliser i indkørslen eller på terrassen, og vil du gerne have at de fremstår pæne og nye mange år ud i fremtiden? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte.

Algeservice Danmark ApS udfører professionel imprægnering af fliser, og vi har gennem tiden imprægneret mange fliser for kunder fra bl.a. Svendborg, Ringe og mange byer på Fyn, men vi kører også ud til resten af Danmark.
Så hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine fliser, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Professionel rens og imprægnering af fliser

Udover imprægnering af fliser tilbyder vi også effektiv fliserens. Vi anbefaler altid at afslutte en fliserens med en imprægnering, så dine fliser vil fremstå nye og pæne mange år ud i fremtiden.

Hvis du derimod, lige har fået anlagt nyt indkørsel eller terrasse, så kommer vi også meget gerne ud og imprægnere dine fliser. Derved skal du ikke bekymre dig om alger og begroninger de næste mange år.

Imprægneringen fordeles på flisernes overflade, og gør derved fliserne mere modstandsdygtig overfor vand, fugt og alger. Dine fliser opnår derfor en forlænget levetid, ligesom en imprægnering også forebygger diverse frostskader.

Hos Algeservice Danmark ApS anbefaler vi alle at få foretaget en imprægnering af fliser – jo før, jo bedre.

Vi tilbyder blandt andet også rensning af fliser.

Vil du ringes op?

Kontakt os og mere her

Ønsker du at bestille en imprægnering af fliser, eller vil du gerne høre mere om hvad vi hos Algeservice Danmark ApS kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne og dygtige personale sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vi mener selv at vi har gemmeskuelige og ganske fornuftige priser, og hvis du ønsket det, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud og pris på din opgave.

Vi glæder os til at imprægnere dine fliser.